Békefi Anna
(Anima Travel)

Békefi Anna, az Anima Travel tulajdonos-ügyvezetője, önkéntes. Anna gyerekkorától vonzódott a távoli népek kultúráihoz, érdekelték a szokásaik, a kézműves tárgyaik, szőtteseik motívumai és ma is különösen szereti, gyűjti a meséiket. A gyermekek szintén mindvégig fontosak voltak számára. Az első cégét kifejezetten azzal a koncepcióval alapította, hogy iskolásoknak szervezzen gyermeknyelven tanító, élményalapú kirándulásokat Budapesten, az egész országban és határainkon túl. Hosszú évek óta hisz abban, hogy ez a hajdani program kiterjesztve egyszer minden magyar gyermek számára elérhetően működhet.

Kiemelt szerepe van munkájában a társadalmi felelősségvállalásnak, ezért is kezdték meg az Afrikáért Alapítvánnyal közös humanitárius utazásaikat, és ezért igyekszik utasait is arra buzdítani, hogy a magukra elköltött pénz mellett adományozzanak valamennyit olyan nehéz helyzetben élőknek, akik sosem tudnának utazni, akik az éhezéssel, betegségekkel, háborús veszélyekkel küzdenek.

Anna régi álma válik valóra azzal, hogy bekapcsolódhat az UNICEF munkájába. Önkéntesként tart foglalkozásokat az Ébresztő-óra program keretében és bízik benne, hogy a Bajnok programnak köszönhetően sok velük utazó járul majd hozzá adományával a világ gyermekeit segítő kezdeményezésekhez!

 

“Szeretem a saját szememmel látni a világot, elsőkézből kapott információk alapján kialakítani a vélekedéseimet. Az Anima Travel megalapításakor az vezérelt, hogy a velünk utazók IS a felszín alá láthassanak, legyen idejük megérezni a hely szellemét, ahol járnak, legyen lehetőségük felfedezni, feltöltődni, találkozni helyi emberekkel. Az utazás a tanulás egyik legjobb formája, nyitottságra nevel, az emberek, idegen kultúrák megértésére tanít, a másságban rejlő értékek meglátására sarkall. Hiszem, hogy minden felnőttnek felelőssége van, és azt is, hogy minden egyes apró cselekedet, kis adomány is nagy dolgokat indíthat el. Régi álmom válik valóra azzal, hogy az UNICEF munkájába is bekapcsolódhatom.”

Te is csatlakozhatsz Békefi Annához, hogy támogasd az UNICEF gyerekekért folytatott munkáját. 

(Ne felejtsd el a közlemény rovatba beírni: Békefi Anna)

Csatlakozom

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek