Az UNICEF Bajnokai

Sikeres magyarok összefogása a világ legelesettebb gyermekeiért.

 

Hazánkban számtalan példaértékű vállalkozás virágzik és számos tehetséges magyar ér el tiszteletre méltó sikereket. Ezek mögött az eredmények mögött gyakran olyan emberek állnak, akik a náluk elesettebbek helyzete iránt is érzékenyek, foglalkoztatják őket a globális és a helyi társadalmi problémák és lehetőségeikhez mérten szívesen támogatnak jó ügyeket.  Az UNICEF Magyarország Bajnokai azért álltak a több mint hetven éves múltra visszatekintő világszervezet mellé, hogy segítsék annak gyerekekért végzett munkáját itthon és a világ válságövezeteiben egyaránt – minél szélesebb körben átadva azt a hitet, hogy a boldog gyermekkor a világ valamennyi gyermekét megilleti.

 

 

Ki a bajnok?

Az UNICEF Bajnokaiban a győztesek ereje és kitartása a bölcsek felelősségével és az önzetlenek empátiájával társul.

Az UNICEF Bajnokai sokfélék. Mindannyian mással foglalkoznak, máshoz értenek, másban bizonyítottak. A közös bennük, hogy vallják: a segítségnyújtás nem csak morális kérdés, hanem a jövő építésének stratégiája. Tudják, hogy mindig a gyermekek a társadalmi fejlődés zálogai, rájuk épülhet csak a folyamatos növekedés, a nemzetek stabilitása, a mindennapi biztonság és a mindenki által vágyott jólét. Bajnokaink tudják, hogy minél több gyermek tudja kiteljesíteni a benne rejlő képességeket, annál előrébb jutunk mindannyian.

A UNICEF Bajnokok nyertesek: a bennük lévő erő és állhatatosság is tette őket azzá. De az UNICEF Bajnokok tudatosak is: sosem felejtik, hogy egykor lehetőséget kaptak és hiszik, hogy az mindenkit megillet. A UNICEF Bajnokok inspirálnak: példájukkal hatással vannak másokra. A UNICEF Bajnokok felelősen gondolkodnak: tudják, hogy a legjobb befektetés a gyermekek támogatása.

Támogasd Te is az UNICEF gyerekekért folytatott munkáját! 

Támogatom

 

 

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek