Jagasics Hédi (Sugarbird)

Jagasics Hédi, a Sugarbird tulajdonosa. Gyerekkora óta erre a pályára készült, az édesanyja tanította meg varrni, míg az üzleti érzékenységét édesapjától örökölte. 13 évesen kezdett babaruhákat varrni, kezdetben csak saját babáinak, aztán a barátnőinek is, s hamarosan az újkígyósi óvodában árulta saját tervezésű és gyártású termékeit. A rendszerváltás derekán tehát mintegy belenőtt a vállalkozói világba, de annak egy olyan érzékeny és humánus közegébe, ahol az olyan értékek, mint a termék szeretete, a vásárló tisztelete, a kétkezi munka megbecsülése és a szakma iránt tanúsított alázat kiemelt szerepet kaptak.

Szakmai tanulmányai végeztével 10 év divatszakmában szerzett tapasztalat után indította el csak saját vállalkozását, mert azt vallotta – és vallja máig -, hogy egy valóban sikeres vállalkozáshoz az adott terület összes létező munkafolyamatát ismerni kell. Az induláshoz nagymamája adott kölcsön 3 millió forintot, mára a Sugarbird Magyarország egyik vezető divat cége, mely jelenleg Európa szerte 21 márkaüzlettel és további 30 multibrand üzlettel van jelen, és olyan nemzetközi együttműködésekkel dicsekedhet, mint a Disney Company vagy a Coca-Cola.

„A siker önmagában számomra sosem volt cél, de kérdés sem volt, hogy az leszek-e. Hiszem, hogy az elkötelezettség, a kitartás és a szorgalom sikert eredményez.  Értéket teremteni a saját tehetségem által, mindig a maximumot nyújtva és magamtól a legtöbbet elvárva – számomra mindig is ezek voltak a célok, s az értékek is. Úgy gondolom, hogy a segítségnyújtás kötelező, kivált akkor, ha olyan szerencsés vagy, mint amilyen én vagyok, mögöttem a csodálatos családommal, csapatommal, kollégáimmal. Szeretnék visszaadni a világnak, amely oly jó hozzám. Az UNICEF Bajnoka egészen addig kívánok lenni, amíg nem oldódik meg a gyermekmunka kérdése a világban, ami mind a gyermekek, mind a divatszakma méltóságát aláássa.”

Tovább az UNICEF Bajnokai főoldalra

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek