Zwack Sándor
(üzletember)

Zwack Sándor a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke. 1998-ban a londoni Berkmann Wine Cellars Ltd.-nél kezdett dolgozni, majd Olaszországba költözött, ahol Genovában és Milánóban az Allied Domecq Italia Ltd.-nél az Unicum márkamenedzsereként dolgozott. 2002-ben kezdett a Zwack társaságnál tevékenykedni a kiemelt márkákért felelős tanácsadói, majd a pálinkákért, valamint a magyar és nemzetközi szuperprémium márkákért felelős szakértő-menedzseri pozícióban. Nevéhez fűződik többek között a Zwack Sándor Nemes Pálinka termékek magyar piacra történő bevezetése, valamint a testvérével, Zwack Izabellával közösen megalkotott Unicum Riserva, az első hazai szuperprémium gyógynövénylikőr. 2005 óta tagja a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának, 2008-ban a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnökévé választották.

Nős, két gyermek édesapja. Magánszemélyként és üzletemberként is elkötelezett a jó ügyek támogatása mellett: a vállalat társadalmi felelősségvállaláshoz kapcsolódó törekvéseinek – testvérével együtt – eltökélt pártfogói, emellett kiemelten fontosnak tartja, hogy aktívan tegyen a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatása és az egészségügy területén.

A Zwack Unicum Nyrt. Budapest IX. kerületének több intézményét is segíti, emellett évek óta támogatja az Őrzők Alapítványt is, amivel a Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos és leukémiás betegeinek kezeléséhez és ezáltal gyógyulásához járul hozzá.

 

“Magánszemélyként és üzletemberként is elkötelezett vagyok a jó ügyek támogatása mellett. Magam is édesapa vagyok és kiemelten fontosnak tartom, hogy aktívan tegyek a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatásáért. Ezért csatlakoztam az UNICEF Magyarország Bajnok programjához.”

 

Te is csatlakozhatsz Zwack Sándorhoz, hogy támogasd az UNICEF gyerekekért folytatott munkáját. 

(Ne felejtsd el a közlemény rovatba beírni: Zwack Sándor)

Csatlakozom

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek