Szabó Jucus (5 hozzávaló, blogger)

Szabó Jucus, az 5 hozzávaló bloggere és alapítója. A Vendéglátóipari Főiskolán végzett anyuka, 6 éve, gyermekei születése után az online marketing területről a családbarátabb blogolásra váltott. Közösségi oldalait több ezren követik, blogján keresztül pedig nap, mint nap segíti a kevés idővel rendelkező, de főzni vágyó nőket. Olyan ételeket készít, amik gyorsak, kevés, de friss hozzávalóból készülnek, és nem szükséges az elkészítésükhöz órákat a konyhában tölteni.
Anyukaként saját tapasztalataival, és bevált ötletekkel segít, hogy a válogatós gyerekekkel, hogyan szeressék meg az evést és a főzést.

“Hatalmas megtiszteltetés és óriási öröm számomra, hogy csatlakozhatok a Bajnok programhoz, és egy olyan fontos ügyre hívhatom fel a figyelmet, mint a gyermek alultápláltság. A gyerekeim születése óta kiemelt szerepet játszik az életemben az egészséges étkezésre való nevelés. Az alultápláltság sajnos nem csak a világ legelesettebb gyermekeit érinti, az egyoldalú táplálkozás a fejlett országokban is probléma. A gyermekek a jövő, és egy egészséges generációt csak ép testben nevelhetünk fel!

Tovább az UNICEF Bajnokai főoldalra

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek