Szalai Dóri
(Chez Dodo)

Dodo, azaz Szalai Dóri a Chez Dodo alapítója. Dodo története igazi tündérmese: pár éve beleszeretett ebbe az édességbe és elhatározta, hogy ő szeretné készíteni Budapest legizgalmasabb macaronjait. Az apró és finom trükkökért egészen Párizsig zarándokolt és kemény munka után 2014-ben nyitott meg a Chez Dodo a Bazilika szomszédságában. A Chez Dodo arculata Laki Eszter munkája, a kézzel festett akvarell kolibrik mára a bolt legfontosabb szimbólumává váltak és visszaköszönnek minden aprócska részleten.

A macaronok a bolt kirakatában készülnek, így a vendégek és kíváncsiskodók is láthatják ezt a folyamatot. Dodo a világ egyik legfinomabb csokoládéjának, a Valrhonának különböző árnyalatait használja és ehhez aktuális ihlete szerint friss gyümölcsöt, izgalmas fűszereket, szarvasgombát vagy piemonte-i mogyorót kever.

Dodo a saját történetével rendszeresen inspirálja a fiatalokat és arra biztatja őket, hogy merjenek belevágni álmaik megvalósításába.

 

“Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhattunk a Bajnok programhoz. A Chez Dodo évek óta fontosnak tartja, hogy visszaadjon abból a sok jóból, ami velünk történik. Idén egy különleges, Chez Dodo x Unicef dobozkollekcióval szeretnénk megszólítani és megmozgatni azt a szuper közösséget, aki körülöttünk kiépült és közös erővel segíteni a legnehezebb sorsú gyerekeken.”

 

Te is csatlakozhatsz Szalai Dórihoz, hogy támogasd az UNICEF gyerekekért folytatott munkáját. 

(Ne felejtsd el a közlemény rovatba beírni: Szalai Dóri)

Csatlakozom

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek