Híreink

Az UNICEF Bajnokai összefogtak a világ legrászorulóbb gyerekeiért

2019. május 09. 18:32

Többek között Béres Alexandra, Benes Anita, Illés Gabriella és Keszthelyi Vivien is támogatja Mihalik Enikő jótékonysági gardróbvásárát, aminek teljes bevétele az UNICEF munkáját segíti.

Az UNICEF Magyarország Bajnokai mind szakmájukban sikeres, tehetséges emberek, akik lehetőségeikhez mérten szívesen támogatnak jó ügyeket. Közülük Mihalik Enikő jótékonysági gardróbvásárt szervez május 10-11-én a H&M Showroomban, ahol a legnevesebb divattervezők, valamint számos külföldi és magyar sztár által felajánlott ruhákat árusítja majd, hogy a világ legelesettebb gyerekeinek gyűjtsön. A Mihalik x UNICEF Pop-Up Store-t a szervezet mellé állt többi Bajnok is lelkesen támogatja, így is hirdetve azt a meggyőződést, hogy a boldog gyermekkor a világ valamennyi gyerekét megilleti.

„Nagy örömömre szolgál Bajnoktársam, Enikő kezdeményezéséhez csatlakozni, bízom benne, hogy nagyon sikeres lesz az akció és ezáltal sokaknak segíthetünk!” – mondta Illés Gabriella, a TulipánTündér Produkció tulajdonosa. „Az ÁLOMUTAZÓ kapcsán sokszor készítenek a rajongók fotókat, amikor az autómmal közlekedek, mert a Barink van az oldalán. Innen jött az ötlet, hogy adományommal nemcsak a hölgyeknek, anyukáknak, nővéreknek szeretnék kedveskedni, hanem a hozzájuk tartozó gyerekeknek is!” – magyarázza Gabi, aki az Álomutazó kampányfotózásakor viselt fekete ruha és fülbevaló mellett a színdarabból jól ismert hatalmas plüssbárányt is felajánlja jótékony célra.

 

Béres Alexandra szerint tavasz közeledtével a legtöbb nő ruhatárába bekerül egy-két új ruha, így érdemes kicsit szelektálni is gardróbszekrényünket. „Külön öröm, ha ilyenkor a régi kedvenceink úgy találnak új gazdára, hogy közben segítséget nyújthatunk másoknak. Korábban mindig segélyszervezeteknek vagy barátaimnak gyűjtöttem. Most ezeket a ruhákat Mihalik Enikőnek és az UNICEF-nek szeretném felajánlani, hogy a világ legelesettebb gyerekeinek segítsen adománygyűjtés céljából. Nagyon örülnék, ha a ruháim jó helyre kerülnének, és leendő gazdáik megbecsülésük jelzéseként az UNICEF gyerekeit támogatnák.” – mesélte Béres Alexandra.

 

Keszthelyi Vivien Forma-3-as autóversenyző a sportos öltözet híve. Amellett, hogy egyedi versenyruházatát az Adidas biztosítja, a 18 éves pilóta az utcai viselet terén is a sportszergyártó óriásra támaszkodik. Az UNICEF Bajnoka felajánlásához kedvenc ruhadarabjai közül válogatott. „Igyekeztem olyan ruhákat választani, amik tökéletesen tükrözik a személyiségem, így új tulajdonosa belőlem is kap egy kis darabot.” – mondta a világ legfiatalabb háromszoros túraautó-bajnoka.

 

Benes Anita a Daalarna vezető tervezőjeként, az UNICEF Bajnokaként, valamint háromgyermekes anyaként szintén elkötelezett a világ legelesettebb gyermekeinek jóléte és a divat iránt is. Anita két igazán különleges ruhadarabbal járul hozzá a Pop-Up Store sikeréhez. Az egyik egy kifejezetten jeles alkalomra készített, gyönyörű fehér csipke felső. „A felső különlegessége, hogy a 2015-ös Daalarna divatbemutatóra készült a Pearl kollekció egyik ikonikus csipkéjéből, ami az egyik kedvenc alapanyagom volt az akkori kollekcióban.” – mesélte Anita, aki kizárólag ezen az estén viselte a ruhát. „A másik a Flower kollekciónk ruhája, különlegessége, hogy színátmenetes csipkéből készült, és akár menyecske ruhának is tökéletes lehet.” – mutatta be a felajánlott ruhát a tervező.

 

Szalai Dóri, a Chez Dodo alapítója is támogatja Mihalik Enikő kezdeményezését, mégpedig azzal, amihez a legjobban ért: a Pop-Up Store megnyitóján a vendégek megkóstolhatják majd macaron manufaktúrájának legizgalmasabb édességeit. Dóri, akárcsak a többi Bajnok, mind sikeres vállalkozók, tudják, hogy a legjobb befektetés a gyermekek támogatása.

 

 

Fördős Zé is adományozott Mihalik Enikő Pop-Up Store-jába. “Fontosnak tartom, hogy ismert emberként minden adódó lehetőséget megragadjak, amikor a nehéz sorsú gyerekeken tudunk segíteni. Ráadásul azokat az embereket, akik megvásárolják a ruhákat, esetleg ösztönözni tudjuk arra, hogy később is odaálljanak majd hasonló ügyek mellé.” – mondta Fördős Zé.

 

Többet szeretnék tudni Mihalik Enikő kezdeményezéséről

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek