Peter Grundberg (Brody House)

Peter Grundberg, a Brody Ház Csoport alapítója.

Hét éven át dolgozott vállalati jogászként Londonban, Brüsszelben és Washington DC-ben. 2005-ben kezdett saját vállalkozásba William Clothier barátjával és üzletfelével Budapesten, azóta is motiválja a közösség, a környezet a vendégszeretet és a benne rejlő számtalan lehetőség. “Még mindig sok a tennivaló ebben a gyönyörű városban, és remélem, a kemény munka, egy elszánt csapat, az inspiráció és egy nagy adag humor kombinációja meghozza gyümölcsét.”

A lakóingatlan-fejlesztési projektünket követően 2009-ben valami másba kezdtünk Willel, és megnyitottuk a Brody House nevű kis boutique szálloda- és reggelizőnket. Megtöltöttük művészekkel és művészettel, kialakítottunk egy kulturális-és társadalmi közösséget, akik a mai klubtagok kemény magját alkotják. Jelenleg két másik – eltérő profillal de azonos értékekkel és designnal rendelkező – vendéglátó egységet is üzemeltetünk, az egyik The Studio néven magánjellegű és kulturális rendezvények helyszíne, a másik The Workshop néven fut, ez egy étteremmel és bárral egybekötött boutique apartman.

Saját motivációm eddig és továbbra is a kíváncsiság, az új dolgok és tapasztalatok öröme, valamint az új emberek megismerése. Mélyen megtisztelt az UNICEF felkérése, hiszen a Bajnok program mindezeket magában foglalja, továbbá segíthetem a szervezet munkáját.

Tovább az UNICEF Bajnokai főoldalra

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek