Niszkács Anna (Gerbeaud Gasztronómia)

Niszkács Anna, Gerbeaud Gasztronómia Kft. – társ ügyvezető igazgató

Gasztronómiának hódoló családban nőttem fel, tanulmányaimat a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, a Corvinus Egyetemen és a New York University-n folytattam. 2000 nyara óta dolgozom a Gerbeaud-nál, mely ma egy közel 200 főt foglalkoztató családi vállalkozás, ahol édesanyámmal ketten vagyunk ügyvezető igazgatók. A Gerbeaud Gasztronómiához tartozik többek között, a tavaly 160 éves Gerbeaud cukrászda, a két Michelin csillagos Onyx étterem és a budai Émile étterem is.

„Azt gondolom, hogy a munkahelyünkön történő példamutatás esszenciális, mert ezzel mintegy kollegáink gondolkodásmódját is befolyásoljuk. Számomra fontos, hogy a szűk környezetemben lévőket érzékennyé tudjam tenni a környezetük iránt és ne süllyedjenek bele a közönybe. A szűk környezet alatt azt a kétszáz kollegát értem, akiken keresztül hatást tudok gyakorolni és az ő szemléletüket is formálhatom. Komoly felelősség egy ilyen céget irányítani, ahol olyan neves márkákat viszünk, mint a méltán híres Gerbeaud vagy a két Michelin csillagos Onyx étterem. Olyan munkahelyet szeretnék teremteni, ahol egyértelmű a tulajdonosok és vezetők érzékenysége környezetük iránt és annak javításáért tesznek is. A kollegáink felé mutatott mintán túl fontos, hogy évente közel 400 000 hazai és külföldi vendég látja menünket, ahol december elejétől az UNICEF logó is látható a tápiókapuding mellett. Biztos vagyok benne, hogy a Bajnok programban való részvétellel házunkon belül is el tudunk indítani egy szemléletváltást és ez csak az első lépés ahhoz, hogy segítsünk.

Tovább az UNICEF Bajnokai főoldalra

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek