Benes Anita
(Daalarna)

Benes Anita a Daalarna vezető tervezője, három gyermek – Áron, Sára és Ábel – édesanyja. Anita 16 éve alapította meg a márkát, amely azon túl, hogy mára a magyarországi esküvői ruha piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé vált, jelentős nemzetközi sikerekkel is büszkélkedhet. Jelenleg több mint 30 nagyváros üzletében, Európa számos országa mellett az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Hong Kongban is megtalálhatóak a márka esküvői ruhái.

„Érzéki megjelenés, felejthetetlen alkalmakra” – Benes Anita ezt a gondolatiságot adja vissza kollekcióiban, de azok, akik ismerik, viselik ruháit, leggyakrabban nőiességüket, időtlen eleganciájukat emelik ki. Munkáit izgalmas formák, csábító anyagok, szenvedélyes színek jellemzik. Fő profilját az esküvői és alkalmi ruhák alkotják, amelyek érzéki megjelenést biztosítanak viselőjüknek élete legemlékezetesebb napjain.

A Daalarna ruhák haute couture minőségben, egyedi megrendelésre, személyre szabottan készülnek a márka budapesti varrodájában, a legjobb minőségű olasz és francia alapanyagok felhasználásával.

 

“Nagy örömmel csatlakoztam a Daalarna-val az UNICEF Bajnok Programjához méghozzá azért, mert a szívemhez egy olyan közelálló témával foglalkoznak minthogy minden gyermek megérdemli az önfeledt és boldog gyermekkort. Jómagam a nők és a lánygyermekek védelmére szeretném felhívni a figyelmet. A Daalarna-nál nőknek készítünk ruhákat. Ezek a ruhák elkísérik őket az életük egy-egy legfontosabb pillanatában. Éppen ezért nagyon fontos számomra a nők tesi és lelki egészsége. Hiszem, hogy a Daalarna nem létezhetne nők nélkül.”

 

Te is csatlakozhatsz Benes Anitához, hogy támogasd az UNICEF gyerekekért folytatott munkáját. 

(Ne felejtsd el a közlemény rovatba beírni: Benes Anita)

Csatlakozom

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek