Keszthelyi Vivien
(háromszoros túraautó bajnok)

„Minden gyermek megérdemli, hogy felnőjön és bajnok legyen!”

Keszthelyi Vivien nemzetközileg ismert és elismert autóversenyző. A karrierjét a Swift Cup Europeban megkezdő fiatal hölgy az első két év sikereit követően Audi TT-re váltott, melynek volánja mögött FIA Közép-Európai Zóna Túraautó Bajnokságban mindössze 15 évesen már kétszeres magyar felnőtt bajnoknak vallhatta magát. Ezt követően újabb szintet lépett és 2018-ban a GT4-es Audi Sport Seyffarth R8 LMS Cupban indult, ahol a Rookie bajnoki címe mellett az abszolút táblázaton ezüstérmével történelmet írt. Ő lett minden idők legfiatalabb női autóversenyzője a nemzetközi nagy túraautó sorozatok tekintetében, aki dobogós helyen fejezte be a szezont. Kiemelkedő eredményei mellett Vivien az Audi Sport Racing Academy hároméves fennállásának egyetlen állandó résztvevőjeként öregbítette a magyar autósport hírnevét a nemzetközi viszonylatban.

Vivien a pályafutása kezdetétől szem előtt tartotta a jótékony ügyeket, az évek során folyamatosan követte és segítette az UNICEF programjait.

Az UNICEF Bajnokaként a csecsemőkori immunizáció fontosságára, annak támogatására szeretné felhívni a figyelmet:

“Elszomorító számomra, hogy a világon számtalan gyermek még azelőtt meghal, hogy megszerezné az első emlékeit a szüleiről és a világ szépségéről. Az pedig még elkeserítőbb, ha olyan vírus vagy betegség áldozatává esik, melyet a modern orvostudománynak köszönhetően meg lehetett volna előzni. Hatalmas megtiszteltetés, hogy az UNICEF a bajnokának választott, így én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy az oltóanyagok minden rászoruló csecsemőhöz eljuthassanak. Talán pont az egyik megmentett gyermek lesz az a bajnok, aki később a következő létfontosságú oltóanyagot feltalálja.”

 

Te is csatlakozhatsz Keszthelyi Vivienhez, hogy támogasd az UNICEF gyerekekért folytatott munkáját! 

(Ne felejtsd el a közlemény rovatba beírni: Keszthelyi Vivien)

Csatlakozom

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek