Csorba Zoltán
(Babadoboz)

Csorba Zoltán a BabaDoboz alapítója. A BabaDoboz gondolata először  2015-ben fogalmazódott meg Zoltánban és feleségében, Biankában, amikor a családban és a baráti körben is egyre több kisbaba látta meg a napvilágot. A sok jó élmény mellett rengeteg, a gyermekvállalásra való felkészülés nehézségeiről szóló tapasztalatot és véleményt is megosztottak velük ismerőseik.

2017-ben elhatározták, hogy létrehozzák a BabaDobozt, azzal a céllal, hogy segítsék a leendő szülőket mind a babavárás előtti időszakban, mind a család életének új szakaszában. A vállalkozás elindítása közel sem volt egyszerű, hiszen mindketten más területről érkeztek, mégis úgy érezték, fontos létrehozniuk egy olyan szolgáltatást, amely megkönnyíti a babavárásra és szülésre való felkészülés időszakát. Mivel mindkettőjük számára alapvető, hogy munkájukkal értéket teremtsenek, és közvetítsenek, ezért itt nem álltak meg. Úgy érzik, nemcsak kapni, hanem adni is fontos, ezért jelenleg is együttműködnek az UNICEF-fel és más jótékonysági szervezetekkel.

 

“Vállalkozásunk kezdete óta fontosnak tartottuk, hogy együttműködjünk olyan szervezetekkel akiken keresztül karitatív tevékenységet tudunk végezni és a hátrányos helyzetű kisbabák életét a születés pillanatában jobbá tudjuk tenni. Így jött a kapcsolat az UNICEF-fel is és így találtuk meg a Bajnok Programot. A téma kiválasztásánál nagyon tetszett az, hogy már az első babadoboz is, ami létrejött Finnországban, a bölcsőhalálozást szorította vissza nagymértékben így nem volt kérdés, hogy ez lesz a mi témánk amiért szeretnénk együtt tenni.”

Te is csatlakozhatsz Csorba Zoltánhoz, hogy támogasd az UNICEF gyerekekért folytatott munkáját. 

(Ne felejtsd el a közlemény rovatba beírni: Csorba Zoltán)

Csatlakozom

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek