Illés Gabriella
(TulipánTündér Produkció)

Illés Gabriella producer, a TulipánTündér Produkció tulajdonosa. Első éves egyetemistaként a Magyar Közszolgálati Televízió Riporter kerestetik! című tehetségkutató műsorával indult karrierje, majd a ranglétrát végigjárva 2008-ban producerként debütált. Ettől kezdve Magyarország több élő showműsorát – Megasztár, A Nagy Duett stb. – jegyezte a hazai kereskedelmi televíziózásban. Munkáival – nemzetközi formátumok hazai megvalósításaiért és számos saját fejlesztésű műsor kitalálójaként – minden magyar szakmai- és közönségdíjat magáénak tudhat. Hat éven keresztül volt a TV2 Akadémia képzési igazgatója.

 A TulipánTündér Produkció 2013-ban azzal a céllal jött létre, hogy olyan egyedülálló élményeket hívjon életre, illetve hozzon Magyarországra, amelyek amellett, hogy komoly értékeket képviselnek, minél szélesebb közönségigényt elégítsenek ki. A TulipánTündér mutatta be például az első olyan 100%-ban hazai színpadi megaprodukciót, mely méreteivel és egyedi látványvilágával a Broadway előadásait idézte. Rengeteg sikeres produkció után 2017-ben jött az újabb saját szuperprodukció, az Álomutazó című családi mesemusical, amely 13 előadásán több mint 50.000 látogatónak nyújtott feledhetetlen szórakozást olyan szereplőkkel, mint Stohl András, Szabó Győző, Hajdu Steve, Schell Judit, Zséda, Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Radics Gigi, Varga Viktor. A TulipánTündér Produkció idén életre hívta az Andrássy Élményparkot, amelyben a tervek szerint egymást követik majd a világ legizgalmasabb, változatos élményeket felvonultató kiállításai, elsőként a Future Park című kiállítás, a világ legmodernebb tudományos játszótere.

 

“Emlékszem, amikor kislány voltam és készültünk a karácsonyra Édesanyám mindig az UNICEF-től vásárolt képeslapokat, ezek rendre egy kék dobozban voltak, annak hátulján soha nem látott gyerekek fotóival. Akkor Anyukám elmesélte az ő történetüket, és ezzel nyitotta ki a szemem, hogy mennyire fontos támogatni a rászorulókat. Az első közös missziónk az UNICEF-fel a Megasztár című televíziós műsor keretein belül szerveződött. Akkor a műsor producereként vettem részt a gyűjtés szervezésében és az ott befolyt adományok által nagyon-nagyon sok gyereknek tudtunk segíteni. Megtiszteltetés számomra, hogy az UNICEF Bajnoka lehetek és bízom benne, hogy a saját tevékenységemmel és a TulipánTündér Produkció ÁLOMUTAZÓ rajongóival, az Andrássy Élményközpont látogatóinak az összefogásával még túl fogjuk szárnyalni az eddigi sikereket is és sokaknak fogunk tudni segíteni.”

 

Te is csatlakozhatsz Illés Gabriellához, hogy támogasd az UNICEF gyerekekért folytatott munkáját. 

(Ne felejtsd el a közlemény rovatba beírni: Illés Gabriella)

Csatlakozom

Bajnokunk, Gabriella Illés, a TulipánTündér Produkció producere karácsonykor is a gyerekekért dolgozik. 🎄💙 Az Álomutazó…

Közzétette: UNICEF Magyarország – 2018. december 21., péntek

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek