Black Friday a háborúban élő gyerekekért

A gyermekéletekre nincs kedvezmény!

Van azonban egy jó ajánlatunk a számodra: a kedvezmények adta megtakarításodból költs valami olyanra is, aminek óriási jelentősége van! Bár a gyermekek életére nem tudunk kedvezményt adni, de most vásárolhatsz valamit, amivel egyúttal jót is cselekszel.

SEGÍTEK

A világon jelenleg minden 5. gyerek háború sújtotta területen él: Szíria, Jemen, Irak, Afganisztán, Líbia, Nigéria, Dél-Szudán, a Kongói Demokratikus Köztársaság csak néhány abból a sok országból, ahol az elhúzódó konfliktusoknak sokszor gyermekek az áldozatai.  Alig néhány napja Szíriában több gyermeket is halálos találat ért. Egyikük egy Rimas nevű kislány, aki épp az iskola felé sétált, amikor felrobbant mellette egy repeszgránát. Ahmad az öccsével focizott az udvaron, amikor bombatalálat érte a házukat. A kegyetlen erőszak nem kíméli a civileket sem, hiszen gyakoriak a támadások az iskolák, az óvodák és a kórházak ellen is. A koronavírus-járvány pedig még nehezebbé teszi a háború alatt nincstelenné vált családok életét, akiknek egyetlen reménye, hogy valaki felfigyel rájuk.

A célunk, hogy az idei Black Friday ideje alatt újra összegyűjtsünk 1000 db olyan segélycsomagot, amelyek a tél beköszöntével a  háborús országokban élő gyermekek számára alapvető szükségleteket biztosítanak. Mit tartalmaz egy ilyen csomag?

 

  • Vastag takarót és meleg ruhákat
  • 50 db víztisztító tablettát, hogy a víz iható legyen
  • 5 zacskónyi rehidráló sót, amely véd a kiszáradástól
  • Alapvető gyógyszereket és fertőtlenítőszereket
  • 10 adag élelmiszert: terápiás tejet, magas kalóriaértékű kekszet és terápiás mogyorópasztillát

 

Magyarországon 2019-ben a Black Friday alatt több mint 40 milliárd Ft-ot költöttek el az emberek vásárlásaik során. Ez a szám felülmúlt minden korábbi várakozást!

Mi lenne, ha minden ember a vásárlása során megtakarított pénz egy részét azokra a gyermekekre költené, akik a világon a legnagyobb szükségben élnek?

Mi arra törekszünk, hogy sürgősségi segítségnyújtás által túlélést és esélyt biztosítsunk ezeknek a gyerekeknek.

Ezen az ajánlaton nem fogsz spórolni, viszont annak egy részét, amit a Black Friday során megtakarítottál, a legjobb helyre adhatod!

Köszönjük, hogy támogatod a munkánkat és kiállsz a gyermekekért!

SEGÍTEK

Ismerd meg azoknak a gyerekeknek a történetét, akiken veled együtt segíthetünk!

2019-ben 170.000 bizonyítottan súlyos erőszakos cselekményt követtek el gyerekek ellen a konfliktuszónákban

  • az otthonaikat,
  • az iskoláikat,
  • a közösségeiket ért támadások során.

Fizikai erőszak, szexuális erőszak, gyerekkatonaság, gyerekházasság, gyerekmunka és nélkülözés. Közel 415 millió gyerek él háború sújtotta területen, és küzd nap mint nap a túlélésért és a boldogulásért.

Az UNICEF 190 országban dolgozik azért, hogy megvédje a gyerekeket az erőszak és a kizsákmányolás minden formájától. Jelen vagyunk a legveszélyesebb országokban is és eljuttatjuk a segítséget a legnehezebben megközelíthető helyekre is! 

Veled együtt reményt nyújthatunk!

Segíts Te is a háborúban élő gyerekeken!

Támogatásoddal életeket mentesz

SEGÍTEK