Fuss a Vivicittán az UNICEF Csapatban!

Itt az idei év leginkább várt sporteseménye!

 

 CSATLAKOZOM

Mindig is késztetést éreztél arra, hogy segíts másokon, de nem tudtad, hogy is kezdj bele? Szenvedélyed a futás, és ezt szívesen összekötnéd jótékonysággal? Csatlakozz az UNICEF Magyarország sportköveteihez a 35. Telekom Vivicitta és Városvédő Futáson és adománygyűjtéseddel támogasd a világ nehéz sorsú gyermekeit!

Szerte a világon, gyerekek millióit sújtják háborús konfliktusok és természeti katasztrófák, de a humanitárius krízisek mellett rengetegen esnek áldozatul lakóhelyük nem kedvező környezeti adottságainak vagy éppen a szegénységnek – a vízhiány, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás számtalan gyermek életért követeli nap mint nap. Az UNICEF a jótékony sportkövetek segítségével élelmet, tiszta ivóvizet, egészségügyi és higiéniás eszközöket, valamint alapvető oktatást teremt rászoruló gyermekeknek a világ egészen közeli és távoli pontjain egyaránt.

 CSATLAKOZOM

Légy Te is az UNICEF Csapat sportkövete! Adományod élelmet, tiszta ivóvizet, gyógyszereket és alapvető oktatást jelent a nélkülöző gyermekeknek.

Számíthatunk Rád? Vágj bele most!

1.Hozd létre adománygyűjtő profilodat és tűzz ki egy minimum 50.000Ft-os támogatásgyűjtési célt!

2.Oszd meg minél többekkel a kampányod és vállalásod teljesítéséhez kérd ismerőseid, barátaid segítségét!

3.Vegyél részt a közös edzéseken és tájékoztasd követőidet a felkészülésedről, valamint a gyűjtésed aktuális állásáról!

Sportolj, érezd magad jól velünk és élvezd a segítés örömét!

Légy Te is jótékony futónk, indulj el a Vivicitta bármelyik távján és kezdj adománygyűjtésbe. Gyere el a közös edzésekre a Margitszigetre, hogy együtt készülhessünk a megmérettetésre. Kampányodban mindvégig számíthatsz ránk: tippekkel, tapasztalatokkal segítünk neked abban, hogy a lehető legsikeresebb legyen adománygyűjtésed. Ne feledd, hogy a verseny végeztével adománygyűjtőinket UNICEF Csapatos pólóval és kitüntető oklevéllel is díjazzuk.

 CSATLAKOZOM

UNICEF Csapat a helyszínen

Szervezetünk a Vivicitta hétvégéjének mindkét napján kitelepül a helyszínre, ahol átadjuk neked a szupererőt biztosító UNICEF Csapat pólódat, közösen melegítünk be, fotókat készítünk és biztatjuk egymást a nagy megmérettetés előtt!

További információra lenne szükséged, vagy csak szeretné kapcsolatba lépni velünk? Add meg az elérhetőségedet és hamarosan megkeresünk!

Eseményinformáció

Időpont: 2020. április 4-5.

Helyszín: Budapest, Margitsziget

Nevezés: Egyénileg, a Futanet oldalán, bármilyen távon.

Szeretnék többet megtudni az UNICEF Csapatról!

Név
E-mail cím
Telefonszám

Ne feledd, ha jelentkezel, jót teszel! Az UNICEF Csapatba való regisztrációval vállalod, hogy a futás mellett adománygyűjtést is folytatsz. Ha egyénileg indulsz, javasoljuk, hogy tűzd ki legalább az 50.000Ft-os célösszeget, míg ha csapatban indultok, ennek többszörösét is összegyűjthetitek! Mi végig melletted állunk – ahogy te mellénk állsz és támogatod missziónkat, hogy elesett gyermekeket mentsünk, úgy mi is melletted vagyunk, számíthatsz ránk!

 SEGÍTSÉG TÁMOGATÁSGYŰJTÉSHEZ

 

Csatlakozz Te is az UNICEF Csapathoz!

Segíteni öröm!

CSATLAKOZOM!