Fuss a Vivicittán az UNICEF Csapatban!

Itt az idei év leginkább várt sporteseménye!

 

 CSATLAKOZOM

Mindig is késztetést éreztél arra, hogy segíts másokon, de nem tudtad, hogy is kezdj bele? Szenvedélyed a futás, és ezt szívesen összekötnéd jótékonysággal? Csatlakozz az UNICEF Magyarország sportköveteihez a 36. Telekom Vivicitta Városvédő Futáson, és adománygyűjtéseddel támogasd a világ nehéz sorsú gyermekeit!

Szerte a világon gyerekek millióit sújtják háborús konfliktusok és természeti katasztrófák, de a humanitárius krízisek mellett rengetegen esnek áldozatul lakóhelyük nem kedvező környezeti adottságainak vagy éppen a szegénységnek – a vízhiány, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás számtalan gyermek életért követeli nap mint nap. Az UNICEF a jótékony sportkövetek segítségével élelmet, tiszta ivóvizet, egészségügyi és higiéniás eszközöket, valamint alapvető oktatást biztosít rászoruló gyermekeknek a világ egészen közeli és távoli pontjain egyaránt.

 CSATLAKOZOM

Légy Te is az UNICEF Csapat sportkövete! Adományod élelmet, tiszta ivóvizet, gyógyszereket és alapvető oktatást jelent a nélkülöző gyermekeknek.

Számíthatunk Rád? Vágj bele most!

1. Hozd létre adománygyűjtő profilodat, és tűzz ki egy minimum 50.000 Ft-os támogatásgyűjtési célt!

2. Oszd meg minél többekkel a kampányod, és vállalásod teljesítéséhez kérd ismerőseid, barátaid segítségét!

3. Vegyél részt a közös edzéseken, és tájékoztasd követőidet a felkészülésedről, valamint a gyűjtésed aktuális állásáról!

Sportolj, érezd magad jól velünk és élvezd a segítés örömét!

Légy Te is jótékony futónk, indulj el a Vivicitta bármelyik távján és kezdj adománygyűjtésbe. Gyere el a közös edzésekre a Margitszigetre, hogy együtt készülhessünk a megmérettetésre. Kampányodban mindvégig számíthatsz ránk: tippekkel, tapasztalatokkal segítünk neked abban, hogy a lehető legsikeresebb legyen adománygyűjtésed. Ne feledd, hogy a verseny végeztével adománygyűjtőinket UNICEF Csapatos pólóval és kitüntető oklevéllel is díjazzuk.

CSATLAKOZOM

UNICEF Csapat a helyszínen

Szervezetünk a Vivicitta hétvégéjének mindkét napján kitelepül a helyszínre, ahol átadjuk neked a szupererőt biztosító UNICEF Csapat pólódat, közösen melegítünk be, fotókat készítünk, és biztatjuk egymást a nagy megmérettetés előtt!

További információra lenne szükséged, vagy csak szeretnél kapcsolatba lépni velünk? Add meg az elérhetőségedet és hamarosan megkeresünk!

Eseményinformáció

Időpont: 2021. július 10-11.

Helyszín: Budapest, Margitsziget

Nevezés: Egyénileg, a Futanet oldalán, bármilyen távon.

Figyelem! Létszámlimit várható az eseményen, így ha nem szeretnél lemaradni, nevezz időben! Az egyes távok tervezett nevezési létszámlimitjeiről itt olvashatsz.

Szeretnék többet megtudni az UNICEF Csapatról!

Név
E-mail cím
Telefonszám

Ne feledd, ha jelentkezel, jót teszel! Az UNICEF Csapatba való regisztrációval vállalod, hogy a futás mellett adománygyűjtést is folytatsz. Ha egyénileg indulsz, javasoljuk, hogy tűzd ki legalább az 50.000 Ft-os célösszeget, míg ha csapatban indultok, ennek többszörösét is összegyűjthetitek! Mi végig melletted állunk – ahogy te mellénk állsz, és támogatod missziónkat, hogy rászoruló gyermekeket mentsünk, úgy mi is melletted vagyunk, számíthatsz ránk!

 SEGÍTSÉG TÁMOGATÁSGYŰJTÉSHEZ

 

Csatlakozz Te is az UNICEF Csapathoz!

Segíteni öröm!

CSATLAKOZOM!