UNICEF Gyerekkuckó

Kedves gyerekek és felnőttek!

Az UNICEF Gyerekkuckó elsősorban az óvodáskorú gyerekek számára kínál kellemes és hasznos időtöltést. Az itt található videókat az UNICEF Magyarország szakemberei ellenőrizték, így azok biztonságosak, magas színvonalúak és erősítik az olvasmányélményekhez kapcsolódó pozitív érzéseket.

Válogassatok kedvetekre a különböző hosszúságú mesékből, foglalkoztató videókból, vagy tekintsétek meg a teljes lejátszási listát.

Tovább a mesékhez

Tovább a kézműves foglalkozásokhoz

Tovább a táncokhoz

 Lejátszási lista

Köszönjük a kiadók és a résztvevő művészek segítségét.

Mese

 

Az UNICEF munkája a gyermekekért

Segíts megfékezni a koronavírust!

Válság idején van a legnagyobb szükség arra, hogy gondoskodjunk a legvédtelenebbekről, az egyre nagyobb veszélynek kitett nehéz sorsú gyerekekről is. Az UNICEF a világ egyik legnagyobb humanitárius szervezeteként a példátlan vészhelyzet hatásaival szemben harcol a világ minden táján, így Magyarországon is. Idehaza gyerekotthonoknak, kórházaknak, veszélyeztetett közösségeknek nyújtunk támogatást a legalapvetőbb szükségleteik biztosításával, maszkok és higiéniai eszközök nyújtásával és gyerekek tanulását segítő eszközökkel. Az UNICEF a világban azokon a gyerekeken segít, akik szappan híján nem tudnak kezet mosni és nincs otthonuk, ahova behúzódhatnak.

Ha segítenél a hazai nehéz sorsú gyerekeken, valamint világ legvédtelenebb gyerekein, keresd fel az oldalunkat: https://unicef.hu/koronavirus/

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek