Így lettem
Orvos-Tóth Noémi

Érdekel, hogy milyenek voltak Orvos-Tóth Noémi kamaszévei, amikor családjával egy németországi menekülttáborban élt? Hogy milyen generációkon átívelő traumákkal kellett megküzdenie és hogy szakemberként hogyan látja a gyermekkori élmények szerepét a személyiség fejlődésében? Kattints a videóra és megtudhatod, hogy Orvos-Tóth Noémi, az UNICEF Bajnok programjának legújabb tagja milyen gyerekkori élményeket árult el az Így lettem vendégeinek! 

 

Vagy hallgasd meg Spotify-on!

Kíváncsiak voltunk, vendégeink milyen jövőt vizionálnak a jelenleg felnövekvő generációnak. Izgalmas és nem mindig derűlátó elképzelésekkel szembesültünk. Ha Te is tudni szeretnéd, hogy műsorunk első vendége, Orvos-Tóth Noémi hogyan látja a 20, 30, 50 évvel későbbi világot, iratkozz fel és nézd meg az extravideót.

 

 Feliratkozom az extra tartalomra

Eszedbe jutottak a szüleid, a testvéreid, egy régi tanárod, edződ, barátod, szomszédod, vagy más kedves ismerősöd, aki sokat tett érted vagy fontos volt Neked gyerekkorodban? Valaki, aki hatással volt az életedre? Üzend meg neki, hogy gondolsz rá – egy virtuális UNICEF képeslappal!

 

Képeslapot küldök

 

Olvasd el médiapartnereink írásait az Így lettem első epizódjáról:

nlc.hu: Orvos-Tóth Noémi három évig egy németországi menekülttáborban élt a családjával

hvg.hu: Orvos-Tóth Noémi: A mai gyerekek sokszor úgy magányosak, hogy közben a szülők fizikailag jelen vannak

Éva Magazin: “Feketében, özvegyi fátyollal a fejemen láttam felnőttkori önmagam” – Az Unicef új podcast-sorozatának első részében Orvos-Tóth Noémi vall őszintén a gyerekkoráról

Hogyan tudom támogatni az UNICEF munkáját?

Az UNICEF több mint 190 országban dolgozik a gyermekek jogaiért, testi-lelki jóllétéért, és hosszú távú humanitárius és fejlesztési programokat nyújt a fejlődő országokban élő gyermekeknek.

SEGÍTEK