Így lettem
Fördős Zé

Nagyon keveset beszél gyerekkoráról, de ezúttal kivételt tett. Ötévesen szippantotta be a gasztronómia világa, amikor az óvodából egyenesen az édesapja és nagymamája által működtetett étterembe vezetett az útja. Ott lábatlankodott a szakácsok, pincérek, felszolgálók között és közben szívta magába a hely hangulatát. Már az első emlékei is ételekhez köthetők, így nem csoda, hogy ma is gasztronómiával foglalkozik. Kiegyensúlyozott, békés, boldog gyermekkora ellenére Fördős Zé sokat szorongó, visszahúzódó kisfiú volt, ami ma ismert énje láttán kimondottan meglepő. Mészáros Antónia ezúttal Fördős Zé, az UNICEF Bajnok program aktív tagjának gyerekkori emlékeibe kalauzolja el az Így lettem nézőit és hallgatóit.

A beszélgetés elérhető a Spotify-on is!

Mészáros Antónia visszatérő kérdése, hogy vendégei hogyan látják a mai gyermekek jövőjét. Milyen félelmekkel, aggályokkal küzdenek a jövőt illetően. Az Így lettem eddigi vendégeitől eltérőn Fördős Zé pozitív jövőképet vizionál a felnövekvő generációnak. Ha kíváncsi vagy, hogy Fördős Zé mit gondol erről, regisztrálj az extra tartalomért!

 Feliratkozom az extra tartalomra

Eszedbe jutottak a szüleid, a testvéreid, egy régi tanárod, edződ, barátod, szomszédod, vagy más kedves ismerősöd, aki sokat tett érted vagy fontos volt Neked gyerekkorodban? Valaki, aki hatással volt az életedre? Üzend meg neki, hogy gondolsz rá – egy virtuális UNICEF képeslappal!

Képeslapot küldök

Olvasd el médiapartnereink cikkeit a Zével készült beszélgetésről!

nlc.hu: „A mai napig tetten érem azt a szorongó Zolikát, aki gyerekként voltam” – Fördős Zé a gyerekkoráról mesélt

Éva Magazin: „Hatvan évesen a Namíbiai sivatagban képzelem el magam, ahogy vitorlázó repülővel ezres háromszögeket repülök.” -Fördős Zé

 

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek