Így lettem
Pokorny Lia

Bár sok interjút adott már, a gyerekkoráról vajmi keveset mesélt eddig Pokorny Lia színésznő. Azt például tudtad, hogy valójában Auréliának hívják? De a családtagjai nevével kapcsolatban is kiderül egy-két érdekesség a beszélgetésből. Lia sokat költözött gyerekkorában az édesapja munkahelyváltásai következtében. Hogy hogyan élte meg az állandó változást, hány iskolába járt, milyen kalandjai voltak öccsével és mit tanult a sok költözésből, kiderül az Így lettem hetedik epizódjából.

A beszélgetés elérhető a Spotify-on is!

Mészáros Antónia visszatérő kérdése, hogy vendégei hogyan látják a felnövekvő generáció, a mai gyermekek jövőjét. Milyen félelmekkel, aggályokkal küzdenek a jövőt illetően, hogyan beszélgetnek erről saját gyermekeikkel és hogyan próbálják őket felkészíteni az előttük álló évtizedek változásaira. Ha kíváncsi vagy, hogy Pokorny Lia mit gondol erről, regisztrálj az extra tartalomért!

 Feliratkozom az extra tartalomra

Eszedbe jutottak a szüleid, a testvéreid, egy régi tanárod, edződ, barátod, szomszédod, vagy más kedves ismerősöd, aki sokat tett érted vagy fontos volt Neked gyerekkorodban? Valaki, aki hatással volt az életedre? Üzend meg neki, hogy gondolsz rá – egy virtuális UNICEF képeslappal!

Képeslapot küldök

 

Olvasd el, mit írtak médiapartnereink a Liával készült beszélgetésről!

nlc.hu: „Hiszek a terápiában, mert sok mindent segített megérteni”- Pokorny Lia

Éva Magazin: „Gyermekkoromban azt tanultam meg, hogy bármikor véget érhet minden.” – Pokorny Lia

hvg.hu: Pokorny Lia: „Ragaszkodtam hozzá, hogy egyféleképpen lehet az emberből színész”

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek