Így lettem
Kovács András Péter

Ma az egyik legsikeresebb stand-up-os előadóművész, de nagyon hosszú utat tett meg idáig. Azt sokan tudják róla, hogy jó a humora, de azt eddig csak kevesen tudták, hogy ennek mekkora része fakadt fájdalomból. Az Így Lettem adásában poénból nem csattan sok, cserébe viszont megismerünk egy mélyen érző, hiteles embert, aki nagyon sokat dolgozott azon, hogy gyerekkori traumáit maga mögött hagyja. Az iskolában a „préda szerepet” kapta, otthon pedig csak látszat volt a nyugodt, rendezett család, valójában az alkohol volt az úr. András a feldolgozás során megtanulta előnyére fordítani a megszenvedett élményeket. Minderről Mészáros Antóniának mesélt az UNICEF Magyarország podcast és videósorozata, az Így lettem vendégeként.

A beszélgetés elérhető a Spotify-on is!

Mészáros Antónia visszatérő kérdése, hogy vendégei hogyan látják a mai gyermekek jövőjét. Kovács András Péter sokat beszélgetet erről három gyermekével, ő maga is igyekszik megtenni minden tőle telhetőt egy élhetőbb jövő érdekében. Hogy ezért miről hajlandó lemondani, kiderül a műsor honlapján található extra beszélgetésből!

 Feliratkozom az extra tartalomra

Eszedbe jutottak a szüleid, a testvéreid, egy régi tanárod, edződ, barátod, szomszédod, vagy más kedves ismerősöd, aki sokat tett érted vagy fontos volt Neked gyerekkorodban? Valaki, aki hatással volt az életedre? Üzend meg neki, hogy gondolsz rá – egy virtuális UNICEF képeslappal!

Képeslapot küldök

 

Olvasd el médiapartnereink írását az Andrással készült beszélgetésről!

nlc.hu: „Azért viccelődtem, hogy az osztálytársaim szimpátiájára hajtva elkerüljem a veréseket” – Kovács András Péter a gyerekkoráról

Éva Magazin: „Nekem az élet a préda szerepét dobta” – Kovács András Péter

hvg.hu: “Egy idő után már tényleg azt veszi észre az ember, hogy ő neveli az apját” – nehéz gyerekkoráról mesélt Kovács András Péter

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek