Így lettem
Kapás Boglárka

Kapás Boglárka már egészen pici korában találkozott a sporttal. Bogit édesanyja eredetileg tornásznak szánta, de amikor az ovis csoporttal elkezdett úszásoktatásra járni, hamar észrevették, hogy micsoda úszótehetség lakozik benne. Attól a naptól kezdve Bogi rendszeresen járt edzésre, majd 9 éves korától már nem csak délután állt a medence szélénél, de a napjait is tréninggel kezdte. Édesanyja nélkül mindezt nem tudta volna megtenni. Szülei Bogi kétéves korában elváltak, így kettesben maradtak anyukájával.  Jó viszonya azonban Erdélyben élő édesapjával is megmaradt, amikor csak tehette, Bogi ott töltötte az iskolaszüneteket. Hogy mik voltak az első emlékei, mire szokott gondolni edzés közben és milyen jövőt lát maga előtt Kapás Boglárka, kiderül a beszélgetésből.

 

A beszélgetés elérhető a Spotify-on is!

 

Mészáros Antónia visszatérő kérdése, hogy vendégei hogyan látják a mai gyermekek jövőjét. Kapás Boglárka érdekes jövőbeli megoldást lát az úszásoktatásra. Ha kíváncsi vagy, hogy vendégünk milyen jövőt képzel el a felnövő generációnak, regisztrálj az extra tartalomra!

 Feliratkozom az extra tartalomra

Eszedbe jutottak a szüleid, a testvéreid, egy régi tanárod, edződ, barátod, szomszédod, vagy más kedves ismerősöd, aki sokat tett érted vagy fontos volt Neked gyerekkorodban? Valaki, aki hatással volt az életedre? Üzend meg neki, hogy gondolsz rá – egy virtuális UNICEF képeslappal!

Képeslapot küldök

 

Olvasd el médiapartnereink írását az évadzáró epizódról!

nlc.hu: Kapás Bogi: „Nagyon más a két énem: ami az uszodában van és az azon kívüli”

Éva Magazin: „Ötéves korom óta tudom, hogy egyszer olimpiai bajnok válik belőlem” – Kapás Boglárka

 

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek