Így lettem
Zwack Sándor

Édesapja magyar volt, édesanyja brit, a dadusa németül beszélt hozzá, ő maga pedig olasznak is vallja magát, mert Firenzében nőtt fel. Egy igazi kozmopolita, aki gyerekként diplomata vagy kriminálpszichológus szeretett volna lenni. 14 éves volt, amikor szüleivel és húgával Magyarországra költöztek, ekkor kezdte egyre közelebb érezni magához a család nevével fémjelzett, több mint 225 évre visszatekintő vállalkozást. Mészáros Antónia vendége Zwack Sándor üzletember.   Ha kíváncsi vagy, hogy mi az az illat, amiről mindig az anyukája jut eszébe, hol veszett el néhány órára gyerekkorában, vagy hogyan élte meg a hazaköltözést úgy, hogy nem beszélt magyarul, kattints az alábbi videóra!

A beszélgetés elérhető a Spotify-on is! 

Mészáros Antónia visszatérő kérdése, hogy vendégei hogyan látják a felnövekvő generáció, a mai gyermekek jövőjét. Milyen félelmekkel, aggályokkal küzdenek a jövőt illetően, hogyan beszélgetnek erről saját gyermekeikkel és hogyan próbálják őket felkészíteni az előttük álló évtizedek változásaira. Ha kíváncsi vagy, hogy Zwack Sándor mit gondol erről, regisztrálj az extra tartalomért!

 Feliratkozom az extra tartalomra

 

Eszedbe jutottak a szüleid, a testvéreid, egy régi tanárod, edződ, barátod, szomszédod, vagy más kedves ismerősöd, aki sokat tett érted vagy fontos volt Neked gyerekkorodban? Valaki, aki hatással volt az életedre? Üzend meg neki, hogy gondolsz rá – egy virtuális UNICEF képeslappal!

 

Képeslapot küldök

 

Olvasd el médiapartnereink írásait a Zwack Sándorral készült beszélgetésről!

nlc.hu: „Apám nem tudott mit kezdeni a kisgyerekekkel, 14 éves koromtól kezdve tudtam vele beszélgetni” – Zwack Sándor

hvg.hu: “Csak semmi flancolás, ez volt apám alaptétele” – gyerekkoráról mesélt Zwack Sándor

Éva Magazin: „Minden helyzetben embernek kell maradni, úgy kell élni, hogy reggel tükörbe tudj nézni.”

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek