Így segíthetsz

Dolgozz velünk

Aktuális pozíciók

Ha úgy érzed, hogy  szívesen dolgoznál velünk, mert elkötelezett vagy a gyerekjogok mellett, szeretnél segíteni a munkáddal olyan gyerekeknek, akik a túlélésért küzdenek a világ minden táján, akkor csatlakozz hozzánk! A gombra kattintva megnézheted, milyen aktuális állásajánlataink vannak.

 

Aktuális önkéntes pozíciók

Az UNICEF Magyarország önkéntesei nélkül nem tudná megvalósítani hatékony munkáját. Önkénteseink az irodában, otthonról,  elkötelezetten végzik segítő munkájukat, amelynek következtében közösen rengeteget tudunk tenni a gyerekjogok védelmében, a legelesettebb gyerekek érdekében. Fordítanak, adminisztrálnak, filmeket feliratoznak, gyerekjogi foglalkozásokat tartanak, képviselnek minket eseményeken, látványos akciókban hívják fel a figyelmet a sürgető problémák megoldására.

 

Külföldi önkéntes munkák

Az UNICEF Magyarországon keresztül csak és kizárólag hazai feladatok ellátására lehet jelentkezni. Külföldi önkéntes munkákról nem tudunk információkkal szolgálni. Amennyiben külföldi önkéntes munka iránt érdeklődik, a www.unv.org honlapon informálódjon!

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek