Híreink

Jótékonysági koncertek augusztusban az UNICEF javára

2018. július 02. 11:07

A Collegium Musicum Shizuoka kamarazenekar augusztus 12-én, vasárnap 15:00 órakor a budapesti Duna Palota Színháztermében (1051 Budapest, Zrínyi utca 5.) ad koncertet, melynek teljes bevételét az UNICEF Magyar Bizottság számára ajánlották fel a szervezők. Támogatói jegyek – felnőtteknek 2000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1000 Ft – a registration.concert@upcmail.hu e-mail címen igényelhetők előre, de lehetőség van helyszíni jegyvásárlásra is a koncert előtt. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Műsor: Kodály Zoltán: Nyári este Bartók Béla: Brácsaverseny Felix Mendelssohn: 4.A-dúr ,,Olasz” Szimfónia Op.90 Szólista: Nagao Haruka, a Magyar Állami Operaház koncertmestere

Karmester: Takahashi Toshiyuki

A kamarazenekar augusztus 13-án, hétfőn 19:00 kezdettel egy második jótékonysági koncertet is ad a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában, melyre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Gödöllői Királyi Kastélynál, illetve a főszervező Propart Hungary Bt-nél lehet:

Gödöllői Királyi Kastély: regisztracio@kiralyikastely.hu Tel.: +36-28/410-124

Propart Hungary Bt.: registration.concert@upcmail.hu Tel.: +36-70/3815548

A szervezők a koncert előtt és után, a helyszínen kihelyezett adománygyűjtő ládákban fogadják a nagylelkű adományokat az UNICEF Magyar Bizottság javára.

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek