Étkezés

Kapcsolódj be a programba és csináld meg a kílmaleckéket!

Kattints a gombra és haladj saját tempódban az anyagok elsajátításával. Olvasd el a tananyagot, töltsd ki a kvízeket, vállalj kihívást és nézd meg a szakértői videókat!

KLÍMALECKÉK

Elolvastál mindent? Vajon mennyit jegyeztél meg az anyagból?

Teszteld tudásod az alábbi kvízzel! 

KVÍZ

<<< VISSZA A TÉMAKÖRÖKHÖZ                              TOVÁBB A KÖVETKEZŐ LECKÉRE>>> 

Ha úgy érzed, még maradtak kérdéseid, nézd meg a témában készült szakértői videókat.

Szakértőink válaszolnak a kérdéseidre! 

Hogyan táplálkozzunk fenntarthatóan?

Holicza Róbert, Dietetikus

Hogyan tudunk környezettudatosabbak lenni az étkezésben?

Nagy Réka, Ökoanyu

Milyen mértékű probléma az élelmiszerpazarlás?

Kiss-Szabó Eszter Felelős Gasztrohős Alapítvány

Biztosan le kell-e mondanom a húsról ahhoz, hogy környezettudatosan étkezzek?

Krizsán Klaudia Élelmiszerbiztonsági és táplálkozástudományi szakreferens, FAO

Fenntartható avokádót venni a boltban?

Kiss-Szabó Eszter
Felelős Gasztrohős Alapítvány

Hogyan tudunk meggyőződni a termékek eredetiségéről a piacon?

Kiss-Szabó Eszter
Felelős Gasztrohős Alapítvány

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek