Csatlakozz az UNICEF Bajnoksághoz! Sportolj a gyerekekért!

Mindig is késztetést éreztél arra, hogy segíts másokon, de nem tudtad, hogyan kezdj bele? Szívesen összekötnéd a mozgás örömét a jótékonysággal? Legyen ez egy igazán sportos nyár! Az olimpikonokhoz hasonlóan tedd magad Te is próbára, és teljesíts egy kihívást: csatlakozz az UNICEF Bajnoksághoz, és adománygyűjtéseddel támogasd a világ nehéz sorsú gyermekeit!

Legyél akár profi vagy hobbisportoló, ha szívesen tennéd magad próbára, ne habozz! Az UNICEF Bajnokságon egyedül vagy csapatoddal együtt is indulhatsz: szeretettel várjuk családtagok, baráti társaságok, egyesületek és gyerektáborok jelentkezését is.

Fuss, ússz, kerékpározz, rendezz foci, pingpong vagy tollaslabda versenyt, jógázz rendszeresen vagy túrázz a barátaiddal, a lényeg, hogy érezd jól magad, és mozogj egy nemes célért!

Határozd meg személyre szabott célodat bármilyen sportágban, hozd létre profilodat adománygyűjtő felületünkön, és kezdj kampányba!

Sikeres adománygyűjtőinket UNICEF éremmel és kitüntető oklevéllel is díjazzuk.

 

 CSATLAKOZOM

Légy Te is az UNICEF bajnoka! Adományoddal most a történelem legnagyobb és leggyorsabb immunizációs programját támogathatod.

Számíthatunk Rád? Vágj bele most!

  • Hozz létre egy profilt az UNICEF ’Te is tehetsz’ adománygyűjtő felületén saját magad vagy csapatod számára.
  • Mutasd be magad! Tűzz ki egy olyan célt, amelyet az UNICEF Bajnokság ideje alatt teljesíteni szeretnél – bármilyen szinten, bármilyen sportágban!
  • Határozd meg, mekkora adományösszeget gyűjtenél össze! Javasoljuk, hogy magánszemélyként tűzz ki egy minimum 30.000 Ft-os célt, csapatban akár ennek többszörösét is teljesíthetitek.
  • A célösszeg összegyűjtéséhez kérd családod, barátaid támogatását! Oszd meg profilod ismerőseiddel, kampányolj kihívásod mellett! Fotókkal és rövid figyelemfelkeltő szövegekkel, illetve hashtagekkel ellátott posztokkal ösztönözheted szurkolóid, támogatóid, ismerőseid a social media felületeken.
  • Amennyiben csapatoddal, táboroddal együtt egy sportesemény vagy háziverseny szervezésén keresztül támogatnád az UNICEF munkáját, a rendezvényből befolyt összegek egy részét is felajánlhatod, illetve szívesen fogadjuk az aláírt, licitre bocsátott tárgyakból összegyűlt adományokat is.
  • A csarnokokban, versenyeken, mérkőzéseken kihelyezett adománygyűjtő dobozok tartalmát online átutalással tudod az UNICEF részére eljuttatni, a saját adománygyűjtő profilodon keresztül.

Támogasd a világ legnagyobb immunizációs programját!

Jótékony UNICEF sportolóként most a történelem legnagyobb és leggyorsabb immunizációs programját támogathatod adományoddal. Adj oltást azoknak, akikhez nem jut el a COVID-19 elleni oltás!

A COVID-19 elleni védőoltásnak minden ember számára elérhetőnek kell lennie, hiszen a fejlett országok védelme önmagában nem teszi lehetővé a járvány megfékezését. Erre jött létre a COVAX elnevezésű globális kezdeményezés, hogy a COVID-19 elleni vakcina igazságos elosztását biztosítsa. A COVAX Intézmény (amelyet a WHO, az UNICEF, a Gavi the Vaccine Alliance és a CEPI együtt vezetnek) jelenleg azon dolgozik, hogy 2021 végéig kétmilliárd adag COVID-19 elleni védőoltást osszon szét az egészségügyi dolgozók, a családok és a gyermekek védelme érdekében olyan országokban, melyek ezt nem tudják megvásárolni.

Cselekedjünk együtt, hogy a legkiszolgáltatottabbakat is elérjük!

CSATLAKOZOM

Ha kérdésed van, írj nekünk a segitunk@unicef.hu email címre, vagy hívj minket az alábbi telefonszámon: 06/1-201-49-23.

Szeretnék többet megtudni az UNICEF Bajnokságról!

Név
E-mail cím
Telefonszám

Ne feledd, ha jelentkezel, jót teszel! Az UNICEF Bajnokságra való regisztrációval vállalod, hogy a sportolás mellett adománygyűjtést is folytatsz. Ha egyénileg indulsz, javasoljuk, hogy tűzd ki legalább az 30.000 Ft-os célösszeget, míg ha csapatban indultok, ennek többszörösét is összegyűjthetitek! Mi végig melletted állunk – ahogy te mellénk állsz, és támogatod missziónkat, hogy rászoruló gyermekeken segítsünk, úgy mi is melletted vagyunk, számíthatsz ránk!

CSATLAKOZOM

Csatlakozz Te is az UNICEF Bajnoksághoz!

Segíteni öröm!

CSATLAKOZOM!