Válás gyerekkel

Érdemes benne maradni egy rossz kapcsolatban a gyerek miatt? Mi zajlik le a gyerek lelkében a válás alatt? Szolgálhatja a gyerek érdekét a szülők szakítása? Érzékeny kérdések, gyakorlatias válaszok.

Résztvevők:

Moderál: Ónody-Molnár Dóra

Időpont: 12:45 – 13:30

Helyszín: NagyHall, Akvárium Klub

 

 

Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus

“Célom, hogy minél több embert segítsek abban, hogy a kudarcait inkább tanulásként élje meg, többet lásson és fogadjon el önmagából, és legyen pozitívabb az önbecsülése.”

Fő terápiás területe a hangulat- és szorongásos zavarok, emellett a család/párterápiás módszert alkalmazza a legszívesebben. Praxisa mellett íróként és előadóként keresi a lehetőséget, hogy minél több emberhez eljusson. Számos rádióműsor, magazin és tévécsatorna rendszeres szakértőjeként próbál bepillantást nyújtani a pszichológiai kérdések egy-egy területébe. Önálló kötetei (Hűtlenség -Bátran élni – Lezárás, elengedés, újrakezdés illetve Irigység, kibeszélés, rosszindulat ) mellett több könyv társszerzője, a Nyitott Akadémia rendszeres előadója.

Betlen Anna, közgazdász

Dolgozott az iparban, a KSH-ban, kutatóintézetekben, államigazgatásban, civil szervezeteknél. Foglalkozott statisztikával, demográfiával, szövetkezetekkel, civil önszerveződésekkel. Az utolsó 22 évben előbb minisztériumok munkatársaként, később civil szakértőként a nők helyzetével foglalkozott kutatások keretében, szakanyagok, cikkek írásával és önkéntes segítőként. Fő témái a nők elleni erőszak, prostitúció, nők helyzete a családban, a munkaerőpiacon. Publikációi nagy része ezen az oldalon olvasható: Iphigénia Emléklap.

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek