Együtt a SÉRTŐ HANGOK ellen

Kampány az online bántalmazás ellen

A cyberbullying ellen indít kampányt az UNICEF Magyarország, hiszen nemzetközi becslések alapján a járvány hónapjaiban akár 70%-kal is nőhetett az online bántalmazási esetek száma. A Z-generáció tagjait elérő és bevonó kampány a TikTok közösségi oldalon valósul meg, ismert fiatal netes sztárok bevonásával. A kampányvideóban saját koreográfiával szereplő Whisperton és más TikTok-influenszerek arra kérik követőiket, hogy ők is lépjenek fel a netes bántalmazás ellen.

Az Együtt a sértő hangok ellen kampány arca és hangja B. Nagy Réka énekesnő, aki Valahol című számát is felajánlotta a cél érdekében. A kampány nemcsak az online bántalmazás jelenségére hívja fel a figyelmet, hanem arra is, mennyire fontos a segítségkérés. Barátok, családtagok, pedagógusok egyaránt képesek támogatni az áldozatokat. A kampány célja az UNICEF HelpAPP applikációjának népszerűsítése is, amely a közelmúltban újult meg.

A kampányvideó résztvevői: B. Nagy Réka, Molnár Marci, Nagy Bogi, Nagy Norbi, Szabó Fanni, Verebélyi Vivien és Whisperton.

 

A kampány a Magyar Suzuki Zrt. támogatásával jött létre.

Köszönjük az együttműködést az ÁSZ Drámaiskolának, a BJ’s managementnek, a feat.-nek, a Gold Recordnak és a Hungarotonnak!

Bántanak? Veszélyben érzed magad?

Nem kell titokban tartanod!
Jogod van segítséget kérni!

Segítséget kérek