Így lettem
Pataki Ági

Az Így lettem sorozat vendége Pataki Ági: az ország „Fabulon-lánya” páratlanul sikeres modellkarrierje mellett üzletasszonyként és férjével, Kovács Gáborral olyan, a kritikusok és a nézők körében egyaránt elismert, sikeres filmek producereként is bizonyított, mint az Üvegtigris, a Fehér tenyér, a Kalandorok vagy a Jupiter holdja. Ugyan elismeri, hogy szépsége, külső adottságai hozzájárultak ahhoz, hogy érvényesüljön a divatszakmában, mégsem ebben látja sikere titkát. „Teljesen mindegy, mit kapunk ajándékba, a mi személyes inputunk, hozzáállásunk az élethez, a munka, amit beleteszünk, iszonyatosan fontos” – vallja.

Pataki Ági a podcastban kendőzetlenül mesél a fiatalkoráról. Többek között arról, milyen volt a viszonya szigorú szüleivel; miért döntött úgy, hogy érettségi után rögtön férjhez megy; vagy hogy hogyan tudott kibújni a »szépkislány« szerepéből, és erős, független nővé, sikeres üzletasszonnyá válni.

 

A beszélgetés elérhető a Spotify-on is!

Mészáros Antónia visszatérő kérdése, hogy vendégei hogyan látják a mai gyermekek jövőjét.  Ha kíváncsi vagy, hogy Ági milyen jövőt képzel el a felnövő generációnak, regisztrálj az extra tartalomra!

 Feliratkozom az extra tartalomra

Eszedbe jutottak a szüleid, a testvéreid, egy régi tanárod, edződ, barátod, szomszédod, vagy más kedves ismerősöd, aki sokat tett érted vagy fontos volt Neked gyerekkorodban? Valaki, aki hatással volt az életedre? Üzend meg neki, hogy gondolsz rá – egy virtuális UNICEF képeslappal!

Képeslapot küldök

 

Olvasd el médiapartnereink írását az epizódról!

nlc.hu: Pataki Ági: „A „jócsajság” néha olyasmivel jár, amit nehezen tolerálnak”

Éva Magazin: Pataki Ági:”Mára rájöttem, az élet minden apró pillanatának jelentősége van”

 

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek