Így lettem
Kepes András

Az Így lettem – beszélgetések nagy emberek kiskoráról című podcast-sorozatunk második évadának első vendége Kepes András, hatgyerekes édesapa, öt unoka nagypapája, újságíró, egyetemi tanár és bestseller-szerző. Igazi világpolgár, aki gyerekkorában Budapesten kívül Buenos Airesben és Bejrútban is élt. Az első magyar televíziós sztárok egyike, egy egész ország ismeri a nevét. Azt azonban kevesen tudják, honnan indult ez a nem mindennapi karrier. Élete olyan, mint ő maga: izgalmas, érdekes és tele van váratlan fordulatokkal. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan jutott el az intézettől a televíziós pályán keresztül az sikerlisták éléig, nézd meg az Így lettem új epizódját!

 
 

 

A beszélgetés elérhető a Spotify-on is!

 

Mészáros Antónia visszatérő kérdése, hogy vendégei hogyan látják a mai gyermekek jövőjét. Ha kíváncsi vagy, hogy Kepes András milyen jövőt képzel el gyermekei és unokái számára, regisztrálj az extra tartalomra!

 Feliratkozom az extra tartalomra

Eszedbe jutottak a szüleid, a testvéreid, egy régi tanárod, edződ, barátod, szomszédod, vagy más kedves ismerősöd, aki sokat tett érted vagy fontos volt Neked gyerekkorodban? Valaki, aki hatással volt az életedre? Üzend meg neki, hogy gondolsz rá – egy virtuális UNICEF képeslappal!

Képeslapot küldök

Olvasd el médiapartnereink írását az epizódról!

nlc.hu: „Vannak sztorik, amik túlságosan jók ahhoz, hogy megírjuk őket” – Kepes András

Éva Magazin: „Gyermekkoromban megtanultam, a túlélésem záloga, hogy elfogadtassam, megszerettessem magam” – Kepes András

hvg.hu: Soha nem tudtam gyökeret ereszteni sehol, mondta Kepes András a gyerekkoráról

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek