Újévi fogadalom két főre – Változtasd meg egy gyerek jövőjét!

Te szoktál újévi fogadalmakat tenni? Januárban a legtöbb ember egészségesebb életmódot támogató célokat tűz ki maga elé, megfogadja, hogy ezentúl tudatosabban táplálkozik, rendszeresen mozog, többet pihen, netán elsajátít valamilyen új ismeretet egy kurzus keretében. Ha Te is gondolkodtál hasonlókon, van egy ajánlatunk a számodra:

Mit szólnál, ha idén egy olyan újévi fogadalmat tennél, amellyel egy rászoruló gyereken segítesz?

FOGADALMAT TESZEK

Tanulás a célod? Tedd ezt lehetővé másnak is! Egészségesen fogsz étkezni? Segítsd, hogy egy 5 éven aluli kisgyerek egészségesen fejlődhessen! Több figyelmet fordítanál a folyadékbeviteledre? Juttass egy kisgyereket is tiszta ivóvízhez!

Segítsd rendszeres adományoddal tápláló ételhez, vízhez, védőoltásokhoz, illetve iskolai tananyagokhoz a világ legsebezhetőbb gyermekeit!

Tápláló élelem

A súlyosan alultáplált gyerekek kezelését terápiás mogyorókészítménnyel, tejjel és rehidráló sóval segítjük.

2.000 Ft 20 db Plumpy’Nut nevű terápiás mogyorókészítményt jelent.

FOGADALMAT TESZEK

Víz és higiénia

Szappanra, fertőtlenítőszerre, víztisztító tablettákra és vízhordó kannákra van szükség a létszükségletek fedezéséhez.

4.000 Ft 40 db szappant vagy 400 db víztisztító tablettát jelent.

FOGADALMAT TESZEK

Iskolai felszerelés

Tanszerekkel, iskolatáskákkal és különböző iskolai felszerelésekkel segítjük az oktatási intézményeket szerte a világon.

6.000 Ft 15 db iskolai alap tanszercsomagot jelent.

FOGADALMAT TESZEK

Segítsd megvalósítani az UNICEF 2022-es céljait!

7,2 millió gyermek súlyos akut alultápláltságának kezelése.

53,4 millió ember hozzáférése az ivóvízhez.

77,1 millió gyermek hozzáférése az oktatáshoz.

745,1 millió ember hozzáférése az egészségügyi szolgáltatásokhoz.

Elég, ha minden hónapban egy olyan kis összegű felajánlást teszel, amely számodra nem okoz nehézséget, a gyermekeknek azonban a túlélést jelentheti! Az UNICEF számára a rendszeres és kiszámítható segítség a legértékesebb támogatási forma.

Ismerd meg azokat a gyerekeket, akiknek már segíthettünk:

Minden, amit a rendszeres támogatásról tudni érdemes

A rendszeres támogatás egy olyan adományösszeg felajánlását jelenti, ami egy egyszeri regisztrációt követően havonta egyszer automatikusan megérkezik hozzánk. A rendszeres adományoknak köszönhetően tudunk leggyorsabban és tervezhető módon segítséget nyújtani a világ legveszélyeztetettebb gyermekei számára.

Az adományozás leggyorsabb módja a bankkártyás támogatás. Az oldal tetejére görgetve először válaszd ki a havi támogatásod összegét. Néhány személyes adatod megadása után kérjük, mindenképpen járulj hozzá, hogy emailen és telefonon keresztül tarthassuk veled a kapcsolatot. Az adatok megadása után az „Adományozok” gombra kattintva átjutsz az OTP SimplePay felületére, ahol beregisztrálhatod a bankkártyádat. A sikeres regisztrációt követően emailt kapsz, és az első támogatásod azonnal át is érkezik az UNICEF-hez.

Amennyiben módosítanál az adományod összegén, szüneteltetnéd, vagy leállítanád azt, vagy frissítenéd az elérhetőségeidet, keress minket a központi elérhetőségeinken, telefonon a +3612014923 számon, vagy emailen keresztül a rendszeresadomany@unicef.hu címen.

Bankkártyacsere vagy számlaváltás esetén a támogatásod megszűnik, mert a beregisztrált bankkártyához kötődik az ismétlődő fizetés. A rendszeres támogatás folytatásához új bankkártyádat akár ezen az oldalon, akár az unicef.hu/segitek-en is újra regisztrálhatod.

A felajánlott havi rendszeres támogatás minden hónap 10-én érkezik meg hozzánk, amennyiben ezt a számlaegyenleged lehetővé teszi. Abban az esetben, ha a támogatás átérkezése sikertelen, a hónap második felében ismét megkíséreljük a megbízás teljesítését. Az adomány célba érésének az a feltétele, hogy az említett időszakok valamelyikében legyen elegendő pénz a regisztrált számlán. Köszönjük, ha erre figyelmet fordítasz! Mindenképpen felvesszük veled a kapcsolatot, ha több hónapig nem érkezik meg a támogatásod.

Szervezetünk különösen nagyra becsüli a rendszeres támogatóit, és kiemelt figyelmet fordít a velük való kapcsolattartásra. Adományozóinkat emailben havi rendszerességgel informáljuk eredményeinkről és hazai eseményeinkről, adományozással kapcsolatos kérdésekben pedig telefonos kapcsolattartói csapatunk ad teljes körű tájékoztatást. Kérjük, hogy a regisztrációkor mindenképpen járulj hozzá, hogy emailen és telefonon keresztül tarthassuk veled a kapcsolatot!

Az UNICEF nemzetközi programjairól itt olvashatsz bővebben:

https://unicef.hu/unicef-a-vilagban/

Legfrissebb híreinket itt találod:

https://unicef.hu/igy-segitunk/hireink/

Az adományok eloszlását itt követheted nyomon hónapról hónapra:

https://open.unicef.org/

Az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete által hivatalosan elismert etikus adománygyűjtő szervezet vagyunk, és működésünk során mindenben a testület etikai kódexe alapján járunk el, melynek fő sarokpontjai a hitelesség, törvényesség, átláthatóság és nyilvánosság:    http://www.atlathatosag.eu/#tagok

Változtasd meg egy gyerek jövőjét!

Segítsd rendszeres adományoddal tápláló ételhez, tiszta vízhez, védőoltásokhoz, illetve iskolai tananyagokhoz a világ legsebezhetőbb gyermekeit!

FOGADALMAT TESZEK