Így lettem
Berg Judit

Füttyös Vilkó, Trikó és Nyamm, Panka a tündérkislány és Rumini “anyukája”, aki egész gyerekkorában arról álmodozott, hogy kalandornő lesz. Ő maga végül nem lett kalandornő, viszont gyermekmeséinek főhősei izgalmasabbnál izgalmasabb történeteket élnek meg. Már gyerekkorában is élénk volt a fantáziája, nem is csoda, hiszen sokat olvasott és édesapja életre szóló meséket mondott a “hegyi-lányoknak”, Juditnak és húgainak. Az Így lettem vendége Berg Judit, aki őszintén mesélt gyermekkoráról, az Amerikában töltött hónapokról, felnőtté válásáról és fiatal felnőttkora küzdelmes éveiről.

 
 
 

A beszélgetés elérhető a Spotify-on is!

 
 

Mészáros Antónia visszatérő kérdése, hogy vendégei hogyan látják a mai gyermekek jövőjét.  Ha kíváncsi vagy, hogy az ország egyik legismertebb gyermekkönyv szerzője, Berg Judit milyen jövőt képzel el gyermekeinek, a felnövő generációnak, regisztrálj az extra tartalomra!

 Feliratkozom az extra tartalomra

Eszedbe jutottak a szüleid, a testvéreid, egy régi tanárod, edződ, barátod, szomszédod, vagy más kedves ismerősöd, aki sokat tett érted vagy fontos volt Neked gyerekkorodban? Valaki, aki hatással volt az életedre? Üzend meg neki, hogy gondolsz rá – egy virtuális UNICEF képeslappal!

Képeslapot küldök

 

Olvasd el médiapartnereink írását az epizódról!

nlc.hu: Berg Judit: „Úgy éreztem, hogy egyedül maradtam a világban egy iszonyúan nehéz hátizsákkal”

Éva Magazin: Berg Judit: „Én egy kalandornő vagyok, aki szeret mindent kipróbálni, de aki számára a család mindennél fontosabb”

 

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek