Így lettem
Halász Judit

A műsor új epizódja egy igazi ünnepre hangoló rész. Az Így lettem vendége ezúttal Halász Judit, aki széles mosollyal mesél gyermekkori emlékeiről, pedig a háború kellős közepén született. Hallgasd meg, hogyan ünnepelték a karácsonyt, mi volt akkor igazán fontos ebben az ünnepben! A beszélgetésből az is kiderül, hogy miért szorong még ma is a repülőgépek zajától és miért jelenti számára ugyanazt a Karcsi és a Józsi név. Mészáros Antóniának örömmel mesél szlovák nagymamájáról, akitől nem csak a világ legfinomabb sztrapacskájának receptjét tanulta meg, hanem azt is, hogy a mesének, a történeteknek milyen fontos jelentőségük van.

 


Vagy hallgasd meg Spotifyon!
 

Mészáros Antónia visszatérő kérdése, hogy vendégei hogyan látják a felnövekvő generáció, a mai gyerekek jövőjét. Halász Judit is őszintén elmondja, szerinte milyen problémákkal kell majd megküzdenie néhány évtized múlva az emberiségnek, milyen világot lát saját unokái előtt. Regisztrálj, és megnézheted a videót!

 

 Feliratkozom az extra tartalomra

Eszedbe jutottak a szüleid, a testvéreid, egy régi tanárod, edződ, barátod, szomszédod, vagy más kedves ismerősöd, aki sokat tett érted vagy fontos volt Neked gyerekkorodban? Valaki, aki hatással volt az életedre? Üzend meg neki, hogy gondolsz rá – egy virtuális UNICEF képeslappal!

 

Képeslapot küldök

 

Olvasd el, mit írt kiemelt médiapartnerünk az Így lettem negyedik adásáról:

nlc.hu: „Gyönyörű gyerekkorom volt, dacára annak, hogy a háborúban születtem”- Halász Judit

hvg.hu: „Karácsonyfa volt, ajándék már nem nagyon” – gyerekkoráról mesélt Halász Judit

Éva Magazin: „Meggyőződésem, hogy minden gyerek egyformának születik!”

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek