Így lettem
Szlávik János

Mészáros Antónia Szlávik Jánossal beszélget. A neves infektológus felidézi gyerekkora kedvenc ételét, amit már kisiskolásként egyedül el tudott készíteni magának, és elmondja azt is, mi inspirálta arra az útra, amire már fiatal kora óta tudatosan készült. Mesél édesanyjáról, kedvenc közös időtöltéseikről, és elárulja hogy hat éves koráig miért csak szlovákul beszélt. Ha kíváncsi vagy, hogy ki inspirálta őt fiatal korában, kattints az alábbi videóra!

 

Ha nincs időd megnézni, hallgasd meg Spotify-on! 
 

Mészáros Antónia visszatérő kérdése, hogy vendégei hogyan látják a felnövekvő generáció, a mai gyerekek jövőjét. Szlávik János egy teljesen új, szakmai megközelítésből is beszél a jövővel kapcsolatos fenntartásairól. Ha kíváncsi vagy, hogy az Így lettem vendége mit gondol, mivel kell szembenéznie évtizedek múltán az emberiségnek, az alábbi gombra kattintva regisztrálj az extra tartalomért!

 

 Feliratkozom az extra tartalomra

Eszedbe jutottak a szüleid, a testvéreid, egy régi tanárod, edződ, barátod, szomszédod, vagy más kedves ismerősöd, aki sokat tett érted vagy fontos volt Neked gyerekkorodban? Valaki, aki hatással volt az életedre? Üzend meg neki, hogy gondolsz rá – egy virtuális UNICEF képeslappal!

 

Képeslapot küldök

 

Ez is érdekelhet: médiapartnereink írásai a Szlávik Jánossal készült beszélgetésről:

nlc.hu: Szlávik János a gyerekkoráról mesélt: ,,Hihetetlen önállóságra neveltek”

hvg.hu: Szlávik János: „A gimnáziumban már a második héten behívták anyukámat, nem voltam én jó gyerek”

Éva Magazin: „Mindegyik én vagyok: a kőműves, aki a csatornát ássa, a villanyszerelő és az orvos is” – Szlávik János

Segíts a kritikus helyzetben lévő gyerekeknek!

Havi rendszeres adományoddal életeket menthetsz.

Segítek