Letölthető tudásanyagaink

Az UNICEF Magyarország tudástárában megtalálható minden olyan tudásanyag, amelyet szervezetünk szakértők bevonásával, edukációs célból készített el gyerekekről, gyerekeknek és felnőtteknek. A középpontban a fiatalok állnak, azonban hiszünk abban, hogy csak olyan felnőtt válhat jó nevelővé, aki maga is egészséges és képes időben felismerni, hogy mikor van szükség a segítségére. Ebből a célból a szülők és pedagógusok lelki egészségével is foglalkozunk, számukra is elkészítettük ingyenesen letölthető 5 részes e-learning kurzusunkat. A gyerekeket érintő problémák sok esetben láthatatlan módon válnak az ifjú korosztály életének részévé. A bántalmazás, – történjen személyesen, vagy online, az iskolában, vagy otthon –  olyan téma, ami a közelmúltban különösen aktuálissá vált. Mi áll a háttérben? Tudástárunkban kutatási eredményeket, hasznos tanácsokat, szakértői válaszokat, videókat, e-learning kurzusokat osztunk meg ingyenesen mindenkivel, mert a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen a megelőzéshez.

Szintén aktuális téma a klímaváltozás, amely nem kérdés, hogy a mai gyerekek életére lesz a legnagyobb hatással. A téma kiváló hazai szakemberei válaszolnak klímavédelmi edukációs anyagainkban a legfontosabb kérdésekre. Gyakorló klímavédők beszélnek arról, hogy mit tehetünk a fenntartható jövőért, hogyan kerülhetünk el egy klímaválságot és hogyan lassíthatjuk a globális felmelegedést.

Az anyagok jelentős része feliratkozást követően letölthető, kérjük, hogy add meg adataidat és e-mailben küldjük neked tudásanyagainkat.

Nézzétek meg a témákban készült videóinkat is!

Hogy vannak a gyermekeink igazából? –  a hazai fiatalok lelkiállapotáról beszélgettünk

KIBER KRESZ – gyerekeink online biztonsága

Beszélgetés az iskolai bántalmazásról – A középiskolások tapasztalatai

 

A UNICEF Magyarország tudástárának fő támogatója:

Magyar Suzuki Zrt.