Dolgozz velünk

Aktuális állásajánlatok

Kommunikációs vezetőnket keressük

Az UNICEF Magyarország kommunikációs vezetőjét keresi. Ha jártas vagy a sajtó területén, volt már dolgod ügynökségekkel, nem riadsz meg a nyilvános szerepléstől, nem tévedsz el az online világban sem, és szívügyed a gyerekjogok, akkor jelentkezz!

Bővebben

Az UNICEF Magyarország sajtós munkatársat keres

Az UNICEF Magyarország sajtós munkatársat keres.

A munkatárs az UNICEF Magyarország kommunikációs munkáját segíti. Legfőbb feladata sajtóközlemények és szövegek írása és a sajtókapcsolatok kezelése. Feladatainak megvalósítása során együttműködik az UNICEF Magyarország kommunikációs és támogatásgyűjtő csapatával.

 

 

Bővebben

Az UNICEF Magyar Bizottság támogatói kapcsolatfejlesztő munkatársat keres

Az UNICEF Magyar Bizottság támogatói kapcsolatfejlesztő munkatársat keres új támogatásgyűjtő programjainak elindítására.
A munkatárs az UNICEF Magyarország forrásgyűjtő programjainak szélesítését, új projektek elindítását és megvalósítását segíti. Munkája során céges támogatói kapcsolatokat épít, hirdetési lehetőségeket szervez, részt vesz rendezvényekhez köthető adománygyűjtés kialakításban és megvalósításában.

Bővebben

Kommunikációs képviselőt keresünk

Az UNICEF Magyar Bizottság kommunikációs képviselőt keres.

Téged keresünk, ha jól és bátran kommunikálsz, szeretsz csapatban dolgozni, talpraesett vagy és elkötelezett szervezetünk céljai iránt. Munkáddal segíthetsz az UNICEF számára rendszeres adományozókat toborozni, akiknek köszönhetően világszerte biztosítjuk a nehéz sorsú gyerekek ellátását és fejlődését.

Bővebben

UNICEF recruits for Shared Services Centre in Budapest

UNICEF is establishing a Global Shared Services Centre (GSSC), located in Budapest, Hungary to manage the processing of a number of transactions that are currently carried out by UNICEF offices around the world. The GSSC is expected to be fully operational by the end of 2016, and will provide services to UNICEF offices worldwide in the areas of Finance, Master Data Management, HR Administration, Payroll, and the IT Global Help Desk.

Bővebben